Sama Oisterwijk.

SAMA – vind gezondheid:  Osteopathie, kPNI, orthomoleculaire geneeskunde en acupunctuur.

Bij SAMA kunt u terecht voor veel van uw gezondheidsklachten en wordt er nauw samen gewerkt tussen de verschillende disciplines om te komen tot een optimale behandelingskeuze.

Sinds 1 augustus kunt u op de nieuwe locatie in Oisterwijk naast de osteopathiebehandelingen door Patrick Rodrigus, ook terecht voor een afspraak met Erik Schut, orthomoleculair kPNI therapeut en acupuncturist.

Osteopathie is een manuele therapievorm die op basis van de anatomie van het lichaam (de structuur) klachten van spieren, gewrichten en ook organen behandeld. Door het herstellen van de normale bewegingsmogelijkheden van weefsels en structuren kan de toevoer van bloed en afvoer van afvalstoffen verbeteren of herstellen en kunnen pijn en functieverlies klachten ontstaan die door verstoorde beweeglijkheid verdwijnen.

kPNI, klinische Psycho-Neuro-Immunologie is een moderne wetenschap die het functioneren van de mens in al zijn facetten onderzoekt. Vooral de relatie tussen stress, voeding en beweging bij het ontstaan of voorkomen van vaak chronische klachten vormt de basis. Bij zeventig procent van alle chronische klachten speelt leefstijl en leefomgeving een belangrijke rol. Aandacht voor leefstijl, aangevuld met specifieke voedingsadviezen, voedingssupplementen, acupunctuur en samenwerking met de osteopaat maakt het mogelijk om vaak voorkomende chronische klachten optimaal te behandelen.

Voor meer informatie zie de site van Sama Vind Gezondheid en/of Erik Schut.

 

 

 

 

Publicatie: 1 oktober 2015