Osteopathie planning en kosten behandeling

HET BEHANDELPLAN

Hieronder wat informatie over het behandelplan en de kostprijs per consult.

Bij het eerste consult wordt naast een uitgebreide ondervraging en de vragenlijst van de Perrin Clinic ook een lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Bij dit consult wordt ook de behandeling aan u uitgelegd. Dit consult duurt ongeveer 1 uur en is volledig gratis.

Bij een tweede consult, als u besluit dat u aan de slag gaat met de Perrin-behandeling, worden de lymfe-massage technieken aangeleerd aan uzelf en aan uw partner/ouder. Voor dit consult krijgt u een factuur van 40 Euro.

Bij het volgende 3e consult ( meestal na 2 weken)wordt nogmaals de massage herhaald en krijgt u de eerste osteopathiebehandeling.Daarna komt u om de 3 tot 4 weken voor de osteopathiebehandeling met aandacht op de drainage van de schedel, de mobiliteit van de thoracale wervelkolom, de regio boven het sleutelbeen en de buik. Kostprijs van een consult/behandeling van 45 minuten is 80 Euro.

De aanpak van Chronische Vermoeidheid syndroom/ ME is uiteraard een per persoon individueel gerichte therapie. Het is niet altijd strikt noodzakelijk/ mogelijk om dit schema aan te houden; er kan van afgeweken worden. Indien de klachten zeer ernstig zijn, dan raad ik u aan om de osteopathie in te zetten op 1 behandeling per week, met steeds een kort behandeltraject.

.