B-Vitamines voor iedereen

B-Vitamines zijn absoluut essentieel voor het goed functioneren van je lichaam. Ze helpen in de energieproductie en verminderen vermoeidheid. Ze dragen ook bij in de werking van het zenuwstelsel en in de zenuwgeleiding en ondersteunen de hormoonproductie. Ze zijn de hulptroepen voor de afbraak van schadelijke stoffen en het ontgiften van het lichaam,iets wat dagelijks moet gebeuren.

Een tekort aan vitamines B is een aanslag op je lichaam. je hebt een te kort aan energie, moe gevoel. Weinig spierkracht, een ongezonde huid en regelmatig keelpijn en mondslijmvliesonstekingen kunnen hier ook bij  horen.Denk ook eens aan B-vitamines bij depressieve gevoelens. Het onderzoek naar B-vitamine - complexen is volop gaande en blijft perspectieven bieden naar nieuwe, waardevolle indicaties.

Het menselijk lichaam kan zelf geen vitamines B maken. Je krijgt ze via evenwichtige voeding ( vlees, vis, groenten, fruit, ei) of extra via supplementen.

Vraag ernaar bij de osteopaat. Wij maken gebruik van breed spectrum vitamine B complexen ( B-Dyn, prijs 90 tabl : 27 Euro, 1/dag)in een actieve goed opneembare vorm. Hierdoor heven ze geen omzetting meer en zijn ze direct beschikbaar voor gebruik. Tevens gluten-,lactose - en soyavrij.

Voldoende B-vitamines hoden je lijf jong en stralend !

Publicatie: 11 december 2018